Over ons

5Smaken


Heb jij het Aziatische pareltje in de Poelestraat, centrum van het Groningse uitgaansleven, al ontdekt? .

Achter de gevel van een monumentaal pand aan de Poelestraat gaat een Aziatische verrassing schuil: in juni 2015 opende Restaurant en Lounge 5 Smaken er haar deuren. Hier staat, de naam zegt het al, het diverse smakenpalet van de Aziatische keuken centraal. In 5 Smaken komen China, Japan, Thailand, Indonesië, Korea en Vietnam samen op je bord. In een sfeervolle omgeving geniet je van traditioneel bereide sushi, of je kiest van de à la carte-kaart voor een Koreaanse biefstuk. Ook voor een borrel ben je bij 5 Smaken aan het juiste adres: er is een uitgebreide cocktail- en bierkaart, met exotische cocktails als Tom Yam Siam, Mango Sticky Rice en Wasabi Martini. De keuken serveert tot laat in de avond de lekkerste snacks. Daarnaast kun je bij 5 Smaken terecht voor zaalhuur. Durf jij het aan om je zangkwaliteiten met collega’s of vrienden te delen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een karaokefeestje! 5 Smaken is dagelijks geopend vanaf 16.00. De keuken is open tot 23.00.Verbouwing 5smaken

I n Restaurant & Lounge 5 Smaken komen China, Japan, Thailand, Indonesië, Korea en Vietnam samen op je bord. Geniet van traditioneel bereide sushi met een mysterieuze Aziatische cocktail of bier met groene thee-extract (Iki). ’s Avonds even gezellig borrelen? Ook daarvoor ben je bij 5 Smaken aan het juiste adres. Er is een uitgebreide cocktail- en bierkaart en de keuken serveert tot laat in de avond de lekkerste snacks.


New look 5smaken

O ns restaurant is na een flinke verbouwing helemaal vernieuwd. Inmiddels zijn we weer geopend! De voorpui gaat na de bouwvak periode eruit. De vergunning deed er langer over dan we dachten.Dan zijn we helemaal klaar. Kom gauw kijken in ons nieuw verbouwde zaak. We zijn zeer benieuwd naar uw reactie. Met een nieuw interieur hebben we de naam ook aangepast. Japans en Koreaans restaurant Fuji-tei wordt veranderd in Bar Restaurant en Lounge 5 Smaken. De smaken van zuur,zout ,zoet,bitter en pittig komen samen op 1 bord. We serveren nu naast de Koreaans en Japanse keuken ook Thais,Indonesisch,Vietnamees en Chinees. We verwelkomen u graag bij onze nieuwe zaak. Zie voor nieuws en aktie onze facebook pagina 5 Smaken.

Stem op onze Facebookpagina op het gerecht van de maand. Misschien kiest de chef uw favoriet!


Gratis WIFI

Pan-Aziatisch keuken

Cocktails

Vers bereid